Disclaimer

Algemene informatie

De informatie op Repaircenter.nl is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons best doen om de informatie actueel en correct te houden, geven we geen garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. We raden u aan om kritisch te blijven en bij twijfel aanvullende bronnen te raadplegen.

Affiliate links

Sommige van de links op deze site zijn "affiliate links", wat betekent dat we een commissie ontvangen als u via deze links een aankoop doet. Dit kost u niets extra en helpt ons om de website te onderhouden en te verbeteren. Wij promoten alleen producten en diensten die wij zelf hebben onderzocht en waar we achter staan.

Geen professioneel advies

De informatie op deze website dient niet te worden opgevat als professioneel advies. Voor specifieke advies op maat, raadpleegt u een gekwalificeerde professional.

Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet door ons worden beheerd. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die erin worden uitgedrukt.

Aansprakelijkheid

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winst voortvloeiend uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen, dus controleer deze pagina regelmatig. Door onze website te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer.

Contact

Als u vragen of feedback heeft over deze disclaimer, kunt u contact met ons opnemen.